Crystal wall in showroom

The showroom of club residences "Imperial Yacht Club" is the sales office of the main broker of the Engel & volkers.
ABOUT

The showroom of club residences "Imperial Yacht Club" is the sales office of the main broker of the Engel & volkers project with an area of ​​170 sq.m. The project was ordered by a developer company. The sales office is located at nab. Martynov, on Bezymyanny Island in St. Petersburg and is a ready-to-live residence that will temporarily be used as a showroom. During the showroom's operation, the bedrooms have been converted into study rooms, and instead of the dining area, there is a model of the complex. The Imperial Yacht Club is a closed luxury complex of residences with a large landscaped area, with its own promenade and helipad.


/


Шоурум клубных резиденций «Императорский Яхт Клуб» - это офис продаж главного брокера проекта Engel&volkers площадью 170 кв.м. Заказчиками проекта выступила компания - застройщик. Офис продаж расположен на наб. Мартынова, на Безымянном острове г. Санкт-Петербурга и представляет собой готовую к проживанию резиденцию, которую временно будут использовать как шоу-рум. На время работы шоу-рума спальни переоборудованы в рабочие кабинеты, а вместо столовой зоны располагается макет комплекса. Императорский Яхт Клуб - это закрытый роскошный комплекс резиденций с большой благоустроенной территорией, с собственной прогулочной набережной и вертолетной площадкой.

Left
Right
LOCATION
Императорский яхт клуб - комплекс резиденций, который отличается особой локацией. С трех сторон территория окружена водами Финского залива, Средней Невки и Гребного канала. Из окон комплекса открывется вид на Елагин остров, Лахта-центр и на Приморский парк победы.

***

The Imperial Yacht Club is a complex of residences with a special location. On three sides, the territory is surrounded by the waters of the Gulf of Finland, Srednyaya Nevka and the Grebnoy Canal. The windows of the complex offer a view of Elagin Island, Lakhta Center and Primorsky Victory Park.
PROJECT
Нашей команде была поставлена задача создать резиденцию с полной отделкой в стиле Лофт при этом отразить ощущение элитарности закрытого комплекса. В первое время резиденция должна служить офисом продаж, и потому все коммуникации должны быть унифицированы.


/


Our team was tasked with creating a fully finished Loft-style residence while reflecting the feeling of elitism in a gated community. At first, the residence should serve as a sales office, and therefore all communications should be unified.
Наша команда предложила разделить пространство на 4 больших модуля; 2 мастер-спальни с гардеробом и ванной комнатой, Общее пространство гостиной и хозяйственные помещения. При входе в резиденцию мы попадаем в холл со стеклянными дверями, где открывается вид на всю резиденцию. Слева от входа располагается проходной двухсторонний гардероб со шкафами на всю высоту потолка. Далее располагается прачечная комната. Справа от входа располагается гостевой сан.узел с коммуникационным шкафом и вход в главную мастер-спальню, с большим гардеробом.

/

Our team proposed to divide the space into 4 large modules; 2 master bedrooms with wardrobe and bathroom, common living area and utility rooms. Upon entering the residence, we find ourselves in a hall with glass doors, which offers a view of the entire residence. To the left of the entrance is a two-sided walk-through wardrobe with cupboards to the entire ceiling height. Next is the laundry room. To the right of the entrance is a guest bathroom with a communication closet and an entrance to the main master bedroom with a large wardrobe.
Мы маскимально хотели добиться открытости пространства, так с гостиной мы сделали вход во гостевую мастер-спальню использовав стеклянную перегородку. Большая часть перегородок в резиденции - стеклянные, даже в ванные комнаты. Многие переживают из-за видимости унитаза со спальни и во избежании проблем с дальнейшей реализации мы спроектировали туалеты таким образом, чтобы обзор был затруднен или огорожен вовсе.

/

We wanted to maximize the openness of the space, so from the living room we made an entrance to the guest master bedroom using a glass partition. Most of the partitions in the residence are glass, even in the bathrooms. Many people worry about the visibility of the toilet bowl from the bedroom and in order to avoid problems with further implementation, we have designed the toilets in such a way that the view is difficult or completely fenced off.
Резиденция оснащена всем необходимым для комфорного проживания, смонтирована сложная система очистки и кондиционирования воздуха, акустическая система. Все управление коммуникациями сведены в один коммуникационный шкаф внутри гостевого сантехнического узла. Электроарматура для проекта была подобрана GIRA в алюминиевом корпусе.


/

The residence is equipped with everything necessary for a comfortable stay, a sophisticated air purification and air conditioning system, an acoustic system has been installed. All communications management is consolidated into one communication cabinet inside the guest sanitary unit. The electrical fittings for the project were selected by GIRA in an aluminum casing.
CONSTRUCTION
Строительство данного объекта было для нашей команды увещательным путешествием. Было достаточно много узлов, которые требовали не одного дня обсуждения, обмеров, расчетов. Мы объединяли работу всех смежных организаций и координировали их между собой. В результате долгой работы над реализацией проекта мы добились желаемого результата, которым гордимся.

/


The construction of this facility was an exhilarating journey for our team. There were a lot of nodes that required more than one day of discussion, measurements, calculations. We united the work of all related organizations and coordinated them among ourselves. As a result of long work on the implementation of the project, we have achieved the desired result, which we are proud of.
PHOTO
В шоуреме при всей свое брутальности преобладает теплая комфортная атмосфера, всю твердость бетона и кирпича смягчают легкие тюли и шторы, легкость так же задают стеклянные конструкции, которых в проекте много.
Стены построены из твердых керамзит-бетонных блоков, в отделке использован старинный Импетаторский кирпич 19 века, которые добавляют помещению историю. Часть стен окрашен в холодный синий цвет, который уравновешивал обилие теплых материалов.

/

In the showrem, for all its brutality, a warm comfortable atmosphere prevails, all the hardness of concrete and brick is softened by light curtains and curtains, lightness is also set by glass structures, of which there are many in the project.
The walls are made of solid expanded clay-concrete blocks, and they are decorated with antique Impetatorial bricks from the 19th century, which add history to the room. Some of the walls were painted in a cool blue color, which balanced the abundance of warm materials.